top of page

SOS-ALARM FOR RASK HJELP

Betjeningspanelets SOS-alarm sikrer deg umiddelbar assistanse i en nødsituasjon. Lyd og talemelding vil bekrefte at alarm er sendt og at hjelpen er på vei.

Dersom du føler deg truet eller det har oppstått en nødsitusjon, er hjelpen fra våre alarmoperatører kun ett tastetrykk unna. SOS-alarmen aktiveres ved å klikke på symbolene for "Frakoble" og "Helsikre" samtidig. En talemelding fra panelet bekrefter at SOS-alarm er sendt, og vår alarmstasjon oppretter dialog med deg via Verisure Voice. Via tale og lytteenheten vil vi hjelpe og veilede deg, samtidig som vi varsler nødetater, og er på tråden til hjelpen er på plass.

Betjeningspanel: About

BETJENINGSPANEL

Enkel betjening i stilrent design

Med Verisures nye stilrene betjeningspanel slår du alarmen av og på med personlig kode eller kodebrikke. Panelet bekrefter tilbake til deg med lys, lyd og tale. Talemeldinger varsler deg dersom et vindu eller en dør er åpen, og om hva som er galt når alarmen går.

  • Slå av og på helsikring og skallsikring

  • Kode eller kodebrikke-betjening

  • Varsler og bekrefter med lys, lyd og tale

  • SOS-alarm med ett tastetrykk

  • Stilrent design med nærhetssensor

smartdot_200129_hires_w_shadow[190].png
Betjeningspanel: Services
funkishus-alarmskiltsb10061877e-001_CORR

ENKEL BETJENING MED BRIKKE ELLER KODE

Verisures nye betjeningspanel sikrer deg enkel betjening i stilrent design. Styr alarmen med brikke eller kode. Talemeldinger bekrefter om alarmen er av eller på, og varsler deg om hva som er galt når alarmen går.

Betjeningspanelet er stilrent utformet med et touchscreen display i glass som gjør det behagelig å bruke, og enkelt å rengjøre. Innebygget nærhetssensor gjør at panelet lyser opp når du nærmer deg. Dette gjør det enkelt å betjene alarmen, selv i mørket.

Du slår av eller på alarmen med din personlige kode eller ved å ganske enkelt holde kodebrikken inntil panelet. Panelet bekrefter tilbake til deg med tale. Du får også talevarsel dersom et vindu eller en dør står åpen.

Går alarmen, forteller panelet deg hvilken alarm som er utløst.

Betjeningspanel: About
bottom of page