top of page

SOS KONTAKTALARM - HJELP MED ET TASTETRYKK

Med et nattsikringspanel nær sengen, har du kort vei til hjelp i en nødsituasjon. SOS funksjonen setter deg i direkte forbindelse med alarmstasjonen.

Trenger du hjelp, trykker du inn begge knappene på panelet samtidig og utløser en lydløs panikkalarm. Panikkalarmen mottas av alarmstasjonen, som ringer deg tilbake. Svarer du ikke, sendes en vekter umiddelbart til din bolig. Du har også mulighet til å spille inn en beskjed til alarmstasjonen og fortelle hva som har hendt, så handler vi deretter.

Nattsikringspanel: About

NATTSIKRINGSPANEL

Hjelp med ett tastetrykk og enkel skallsikring dag og natt

Verisure anbefaler å bruke alarmen også om natten. Et Nattsikringspanel nær sengen sikrer enkel betjening av skallsikring, og rask hjelp dersom noe skulle skje.

  • Enkel betjening av skallsikring

  • SOS-kontaktalarm

  • Utløser en lydløs alarm

  • Brukervennlig design

  • Døralarmfunksjon

Night Control.png
Nattsikringspanel: Service

SKALLSIKRING ELLER DELSIKRING, TRYGGHET NATT OG DAG

Med et Nattsikringspanel, er det større sannsynlighet for at du husker å bruke alarmen, også på natten. Sov trygt, og vit at alarmen går dersom uvedkommende forsøker å ta seg inn.

Hvilke sensorer som skal inngå i skallsikringen velger du selv. Kanskje ønsker du full skallsikring på natten og kun delsikring av områder i huset på dagtid.

Sjokksensorene utløser alarmen dersom vibrasjon i dører eller vinduer registreres, eller en dør eller et vindu åpnes. Bevegelsesdetektorene kan også inngå i skallsikringen.

Har du soverom i andre etasje og skallsikring aktivert i første? Da kan det være lurt å plassere nattsikringspanelet ved toppen av trappen. Da kan poden styre alarmen selv, og trygt hente seg et glass vann midt på natten.

Night Control.png
Nattsikringspanel: About
bottom of page