top of page

PANIKKNAPP

Ekstra trygghet med overfallsalarm

Du og dine ansatte skal føle dere trygge på jobb. Panikknappen er en ekstra sikkerhet for personale som jobber natt, alene eller er utsatt for truede situasjoner. Knappen er spesielt populær i bedrifter der personalet håndterer kontanter eller tyveriutsatte produkter av høy verdi.

Panikknappen kan også brukes i private boliger ved særskilte sikringsbehov, eller av eldre som et alternativ til trygghetsalarm.

Panikknapp-bedrift.png
Panikknapp: Service
cafe-ansatt-kunder-vindu-alarmsklilt-559

RANSALARM FOR DINE ANSATTES TRYGGHET

Butikker, kiosker og bensinstasjoner opplever fra tid til annen ran, overfall og andre trusselsituasjoner. Slike hendelser kan skape angst, og gi langvarige psykiske problemer for ansatte som utsettes for dem. Med panikknapp tilknyttet ditt alarmsystem får du en effektiv ransalarm som øker sikkerheten i din bedrift, og skaper en tryggere hverdag for dine ansatte.
Hvilken sikkerhetsløsning passer din bedrift?

Panikknapp: About
hotel-resepsjon-98831853_m.jpg

MED OVERFALLSALARMEN ER PERSONALET ALDRI ALENE

Ingen skal behøve å føle seg utrygg på jobb. Hensikten med å ha en overfallsalarm inkludert i ditt alarmsystem er å skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø. Hvis noe skulle skje, er hjelpen bare et klikk unna. Kombinasjonen panikknapp, Verisure Voice, og kameraer setter personalet i konstant kontakt med vår alarmstasjon døgnet rundt.

Panikknapp: About
Panikknapp-bedrift.png

ET LYDLØST SIGNAL TIL PROFESJONELL HJELP

Alarmen aktiveres av deg eller din ansatt ved hjelp av en strategisk plassert panikknapp. Panikknappen utløser en lydløs alarm og kameraet sender bilder fra lokalet til alarmstasjonen. Alarmstasjonen kan også gjøre et stille lytt inn i lokalet via Verisure Voice og gi politiet riktig informasjon i sanntid. Når overfallsalarmen aktiverer Verisure Voice, vil ikke det vanlige aktiveringssignalet lyde. Dette for å ivareta personalets sikkerhet.

Panikknapp: About
bottom of page