top of page
Sjokksensor: Video

SJOKKSENSOR

Sjokksensorer på dører og vinduer er effektiv skallsikring

Verisures 3-i-1 magnetkontakt oppdager innbruddsforsøk som følge av bryting i dør og karm, eller knusing av glass, og utløser alarmen når tyvene fremdeles er på utsiden.

  • Utløser alarmen når vibrasjon registreres, eller dør, vindu åpnes

  • Sirenen skremmer bort innbruddstyver og varsler alarmstasjon

  • Magnetkontaktene er tilknyttet døgnåpen alarmstasjon

  • Sensitivitetsnivået tilpasses boligen ved installasjon

Sjokksensor_front_2 pcs_v.png
Sjokksensor: Services
Sjokksensor_angle.png

SJOKKSENSOR, MAGNETKONTAKT OG GLASSBRUDDETEKTOR I ETT

Dør- og vindusmagneter med sjokksensor og glassbruddetektor inkludert gir deg komplett skallsikring. Dersom uvedkommende forsøker å bryte opp eller knuse en rute, vil alarmen utløses og Verisures alarmstasjon blir varslet. Når tyvene innser at de er oppdaget, vil de fleste avbryte innbruddsforsøket og flykte.

Tradisjonelle magnetkontakter vil først utløse alarmen når et vindu eller en dør blir åpnet, og tyvene er på vei inn. Sirenen vil da skremme bort de aller fleste tyver, men noen vil likevel ta sjansen.

Verisures nye magnetkontakter med sjokksensor og glassbruddetektor inkludert, vil oppdage innbruddsforsøket når tyvene fremdeles er på utsiden, i ferd med å bryte opp eller knuse en rute. Når alarmen går før tyvene har kommet seg inn, vil innbruddsforsøket som regel avbrytes.

Verisures avanserte teknologi sørger for å skille naturlige vibrasjoner og bevegelser i dører og vinduer fra de som oppstår ved et innbruddsforsøk. Sensitivitetsnivået kan også justeres opp og ned for å unngå falske alarmer.

Sjokksensor: About

SMART BRUK AV DØR- OG VINDUSMAGNETER

Simuler at du er hjemme.
Med smarte innstillingsmuligheter i Appen kan du enkelt stille inn Smartkontaktene til å slå på lyset i boligen automatisk når vibrasjon registreres. Slik kan du simulere at du er hjemme, når du ikke er det.

Bruk Magnetkontakene som skallsikring på natten, så er du godt sikret også når du sover. Alarmen går med en gang vibrasjon registereres, eller vindu/dør åpnes og vekker deg raskt. Tyvene skremmes vekk.

Ønsker du å sove med vinduet på vidt gap, åpner du vinduet fullt før du slår på Skallsikring. Da aktiveres ikke magneten på dette vinduet. Lukker du vinduet i løpet av natten, aktiveres magneten automatisk.

Sjokksensor: Testimonials
637884846_CORRECTED.jpg

GLASSBRUDDETEKTOR GIR EKSTRA INNBRUDDSSIKRING

Når magnetkontakten plasseres direkte på glasset oppdages også innbruddsforsøk som følge av knusing eller utlisting av glassruter.

Ulåste vinduer og dører er som regel det første tyvene prøver seg på, men er huset låst, kan de finne på å knuse et vindu, eller liste ut en glassrute for å ta seg inn. Da er det betryggende å vite at Verisures nye magnetkontakter har innebygget glassbruddetektor.

Glassbruddetektoren oppdager vibrasjoner som skjer i glasset som følge av at glass knuser, eller at ruten skilles fra karmen, og utløser alarmen.

På vinduer som ikke kan åpnes, anbefaler vi å feste magnetene direkte på glassruten. Fra utsiden vil man da få et ekstra klistremerke med teksten "sjokksensor", som også vil virke avskrekkende for potensielle innbruddstyver.

Sjokksensor: About
bottom of page