top of page

VERISURE PORTAL

Med Verisure Portal touch skjerm kan du enkelt styre og ha oversikt over hele ditt alarmsystem fra hvor som helst i boligen. SOS-hjelp er nå kun et swipe unna.

  • Betjening og SOS-alarm via touch skjerm

  • Innebygd høyttaler, mikrofon og nærhetssensor

  • Måler temperatur og luftkvalitet

  • Sirenelyd på 100 dB

  • 10 språkvalg og automatisk firmwareoppdatering

VERISURE_7inch_HOME_FRONT.png
Verisure Portal: Service
VERISURE_7inch_DISARM_SIDE.jpg

I en nødsituasjon kan du spare verdifull tid ved å både kunne varsle og kommunisere direkte med alarmstasjonen via en og samme enhet.

TILKALL HJELP OG KOMMUNISER MED EN OG SAMME ENHET

Uansett om det har vært en ulykke i hjemmet, eller det er inntrengere du ønsker å skjule deg fra, er det trygt å vite at enheten er portabel, og har alle funksjoner du trenger for å få hjelp.
Med et enkelt swipe til høyre på portalens SOS-funksjon, kan du varsle alarmstasjonen uten at sirenen aktiveres, og du kan kommunisere direkte med en av Verisures alarmoperatører.
Trenger du å se hva som skjer i andre deler av boligen, er bilder fra alarmsystemets kameraer enkelt tilgjengelig via portalen.

Verisure Portal: About
VERISURE_7inch_CAM_FRONT.png

SMART BETJENING AV ALARMEN

Med den portable touch skjermen kan du enkelt betjene alarmen, uansett hvor du befinner deg i boligen. Nærhetssensor lyser opp displayet når du nærmer deg.

Portalens innebygde nærhetssensor gjør at portalen våkner til liv når du nærmer deg. Det gjør det enkelt å se hvor du skal klikke for å aktivere eller deaktivere alarmen.

Du bruker din vanlige personlige kode til å slå av og på alarmens helsikrig og skallskring. Helsikring brukes når du skal forlate boligen, og skallsikring når du skal være hjemme med alarmen på. Ved helsikring har du 45 sekunder på deg å forlate boligen etter aktivering, og 30 sekunder på deg å slå av alarmen når du kommer hjem igjen.

Taster du feil kode fire ganger på rad, må du vente i tre minutter før du kan forsøke på nytt.

Verisure Portal blir løpende oppdatert med nye funksjoner og bruksmuligheter. Oppdateringene skjer automatisk.

Verisure Portal: About
bottom of page