top of page

VERISURE VARSLER DEG DERSOM OM ET RØR SKULLE RYKE

Vår alarmstasjon overvåker vanndetektoren kontinuerlig, 24 timer i døgnet 365 dager i året, og ringer ut så fort alarmen går.

Et sprukket rør eller en lekk slange kan føre til enorme skader i boligen din eller på hytta. Og når ulykken er ute, må det handles raskt for å minimere skadeomfanget.

Vanndetektoren er overvåket av vår alarmstasjon døgnet rundt, så du kan føle deg trygg. Du får beskjed ved vannlekkasje, både ved at vi ringer og via Verisure App.

Verisure vanndetektor: About
vanndetektor mledning.png

VERISURE VANNDETEKTOR

Oppdager lekkasjen i tide

Små vannlekkasjer på kjøkken og i kjeller er ikke uvanlig og kan være vanskelige å oppdage. Selv små drypp kan utvikle seg til å forårsake store skader hvis de ikke oppdages i tide. En omfattende og langvarig renovering blir uungåelig og du og din familie må i ytterste konsekvent flytte ut av huset i flere måneder. Det er akkurat denne uvissheten og de store konsekvensene som gjør at fuktskader er en boligeiers verste mareritt. Med Verisures vannalarm med vanndetektor får du tidlig varsel ved lekkasjer og kan begrense kostnader for renovering.

Verisure vanndetektor: Service
Vanndetektor_situasjon.jpg

VANNSENSOR OPPDAGER LEKKASJER PÅ KJØKKEN OG I KJELLER

Vannalarmens sensorer har et plasseringsvennlig design, oppdager vannlekkasjer på et tidlig tidspunkt og kan spare deg for både tid og penger.

Vannalarmen legges rett på gulvet der det er risiko for lekkasje. Enheten er liten og kan plasseres under oppvaskmaskin, kjøleskap, varmtvannsbereder eller vaskemaskin. Tråden kan også tvinnes rundt rør, eller plasseres på gulvet i kjelleren. Så fort det kommer vann på sensorene, vil alarmstasjonen få beskjed, og du blir varslet via mobilen.

Verisure vanndetektor: About
bottom of page