top of page

KUN HOS VERISURE

Verisure Voice: Video

VERISURE VOICE

Rask hjelp med direkte dialog mellom bolig og alarmstasjon

Verisure Voice tale- og lytteenhet

Det er mange fordeler med en boligalarm tilkoblet alarmstasjon. En av tingene som skiller Verisure fra de andre leverandørene på markedet, er Verisure Voice. Når alarmen går, kan alarmoperatørene via Voice, kommunisere direkte inn i boligen, og gi deg den hjelpen du trenger.

  • Direkte kontakt mellom din bolig og alarmstasjon

  • Effektiv avvisning av uvedkommende

  • Aktiveres kun når alarmen går

  • Hjelper deg å finne sikreste vei ut ved brann

  • En betryggende stemme i en stresset situasjon

VoiceBox_2b-2MB.png
Verisure Voice: Services
VoiceBox_2b.png

RASKEST HJELP VED BRANN MED TO-VEIS KOMMUNIKASJON

Dersom en brann skulle oppstå kan alarmstasjonen bruke taleenheten for å få oversikt over hvem som er hjemme, og i hvilke rom de befinner seg. De kan også hjelpe deg å finne tryggeste vei ut.

Våre røykvarslere er tilkoblet alarmstasjonen og profesjonellt overvåket døgnet rundt. Dersom en detektor føler røyk, varsler den med både tale og sirene, samt sender signal til andre detektorer i systemet. Alarmen går også hos vår alarmstasjon som kan se hva som skjer ved hjelp av kameraene og snakke med de som er hjemme gjennom taleenheten. Ved å snakke med de som er hjemme, kan vi finne ut hva som har skjedd, hvor mange er på plass og hvilke rom. Dette vil være verdifull informasjon for beredskapstjenestene. Hvis vi ikke får svar, kan vi ringe nødetater direkte.

Verisure Voice: About
Speaker_0005.png

TALE- OG LYTTEMULIGHET HJELPER Å AVKLARE INNBRUDD

Dersom alarmen går som følge av innbrudd kan alarmstasjonen snakke og lytte inn i boligen for å raskt få en oversikt over hva som skjer i hjemmet ditt.

Dersom du opplever en truende situasjon, er det en god trygghet å vite at noen er der med deg hele tiden, noen som kan høre hva som skjer og som kan informere deg om at vekter og politi er på vei. Dersom et innbrudd skjer når huset står tomt, kan taleenheten også virke avskrekkende. Alarmstasjonen kan da kommunisere med de ubudne gjestene og fortelle at vekter og politiet er på vei.

Verisure Voice: About
branntillop-jul-16447147_m.jpg

UMIDDELBAR HJELP DERSOM EN ULYKKE SKULLE SKJE I HJEMMET

Taleenheten gir også økt sikkerhet dersom en ulykke skulle skje i hjemmet. Via Verisure Voice kan vi snakke med deg direkte på stedet og være i konstant kontakt i en nødsituasjon.

Hvis vi mottar en SOS-kontaktalarm fra betjeningspanelet eller nattsikringspanelet, kan vi aktivere taleenheten og snakke direkte til personen som trenger hjelp og samtidig ringe til ambulansen.

Verisure Voice: About
bottom of page