top of page
GuardVision: Service

GUARDVISION UTENDØRS OVERVÅKINGSKAMERA

Forebygg innbrudd og hærverk

Øk sikkerheten til hjemmet eller virksomheten din med GuardVision utendørs overvåkingskamera. Monter på veranda, i hage og mot dører for å oppdage inntrengere. Kameraet tar opp når det oppdager bevegelse.

  • Live video og opptak av hendelser

  • Tilknyttet døgnåpen alarmstasjon

  • Sikker lagring i skyen

  • Sylskarp HD kvalitet, 130° vidvinkel linse og nattsyn

  • Værbestandig mot regn, vind og støv

VERISURE_ip_camera_Cam4_LOW_0000.png
GuardVision: About
mann-mobil-26735555_l.jpg

Et appstyrt utendørskamera gir deg full oversikt over hva som skjer på din eiendom når du ikke er til stede. Du kan se live video og gjøre opptak direkte fra mobilen.

FULL OVERSIKT OVER UTEOMRÅDET - DIREKTE PÅ MOBILEN

Utendørskameraet er aktivt og gjør opptak av hendelser, uavhengig av om alarmen er tilkoblet eller ikke. Direkteoverført video er tilgjengelig i appen. I appen får du også oversikt over siste bevegelser, du kan gjøre opptak og ta stillbilder, samt se historikk for de siste 3 dager.

I appen kan du justere innstillinger for soner for detektering av bevegelse, følsomhet for deteksjon og foretrukket media for lagring (Micro SD kort eller skylagring). Kameraene filmer når noe skjer. For kontinuerlig opptak og datalagring i inntil 7 dager, må eget Micro SD 128GB kort kjøpes.

GuardVision: About
VERISURE_ip_camera_Cam4_LOW_0000.png

HOLDER VAKT 24/7, UANSETT VÆRFORHOLD

Du vil ikke ha et overvåkingskamera som slutter å fungere i dårlig vær, eller måtte risikere å rykke ut selv dersom uvedkommende tar seg inn på din eiendom. Du vil heller ikke at kameraet skal se så skremmende ut at ingen tør å komme på besøk.

Verisures utendørs overvåkingskamera er værbestandig og tilpasset et norsk klima. Ingenting, ikke engang støv, regn eller snø, vil forstyrre det. Kameraet er tilknyttet en døgnåpen alarmstasjon som ser dersom noe skjer og kan tilkalle hjelp raskt, og ikke minst - det ser bra ut.

GuardVision: About

RASK OG SIKKER AKSJONERING MED VIDEO AV ALARMÅRSAK

Verisures tilgang til dine kameraer er begrenset til en kort periode fra en alarm har blitt utløst, til alarmårsaken er avklart. Video fra eiendommen sikrer rask årsaksavklaring og mer presis aksjonering.

Dersom en alarm utløses som følge av innbrudd, brann, sos eller sabotasje, får Verisures alarmstasjon tilgang til dine kameraer. På videoen kan Verisure se om inntrengere forsøker å ta seg inn i din bolig eller bedrift, hvordan de beveger seg og kanskje også i hvilken retning de flykter. Dette er svært verdifull informasjon som kan videreformidles til politiet ved behov. Tilgangen kuttes automatisk i det alarmen er avsluttet.

brannbil-utrykning-38986478_m.jpg
bottom of page