top of page

KAMERADETEKTOR MED BEVEGELSESSENSOR

Raskere alarmavklaring og mer korrekt aksjonering

Verisures nye og forbedrede kameradetektor har raskere bildeoverføring og bedre bildekvalitet enn tidligere. Den har også en ny Se-Hjem funksjon, som lar deg ta bilder selv.

Når bevegelsessensoren oppdager bevegelse eller kameraet får varsel om røykutvikling fra røykvarsleren, går alarmen. Kameraet sender da umiddelbart bilder fra boligen til alarmstasjonen. Med bildene, avklarer alarmoperatøren raskt hva som har utløst alarmen og hvilken innsats som skal iverksettes. Ved behov for utrykning, varsles vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

kameradetektor_316x319.png
Kameradetektor: Service

Raskere bildeoverføring og forbedret bildekvalitet forenkler prosessen med å avklare alarmårsak.

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt, og er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak. Ved verifisert brann- og innbruddsalarm varsler de vekter og nødetater i løpet av sekunder.

I kombinasjon med Verisure Voice, har operatørene både mulighet itl å se, tale og lytte inn i boligen.

Verisures Kameradetektor sikrer både hjemmet ditt og privatlivet til familien. Bilder kan kun tas når "Helsikring" er aktivert.

Helsikring betyr at hele alarmsystemet er aktivert, og at familien er ute av huset. Dermed kan dine kjære slappe helt av, og vite at med dette kameraet, er det kun boligen som blir overvåket.

Følsomheten på detektoren kan justeres, slik at mindre kjæledyr kan bevege seg fritt i hjemmet med alarmen aktivert.

Når bevegelser forårsaket av kjæledyr (på inntil 35 kg) ignoreres, unngår du falske alarmer.

Lurer du på hvordan det går med katten eller hunden som er alene hjemme, kan du når alarmen er aktivert i helsikring ta et bilde eller to.

Kameradetektor: Testimonials

MED SE-HJEM KAN DU TA EGNE BILDER NÅR ALARMEN GÅR

Se-Hjem funksjonen lar deg selv sjekke hva som skjer i boligen din når alarmen går. Så slipper du å uroe deg.

Alarmen må være satt i Helsikring, og Se-Hjem funksjonen må være aktivert i Verisure appen for at det skal være mulig å ta bilder.

I hverdagen kan du sjekke om alt står bra til med husdyrene hjemme. Og når alarmen går kan du se med dine egne øyne hva som skjer i boligen.

Bilder tatt med kameradetektoren er tilgjengelige i Verisure Appen i 14 dager, før de slettes automatisk. Ønsker du å ta vare på bildene, kan du lagre de på mobilen din.

solstoler-alarmstyring-43306243_s.jpg
Kameradetektor: About
bildekvalitet-kamera-625x492.jpg

FORBEDRET BILDEKVALITET SIKRER MER PRESIS AKSJONERING

Bedre oppløsning på bilder og hurtigere bildeoverføring forenkler prosessen med å avklare alarmårsaken.

Verisure lanserte i oktober 2017 en ny kameradetektor med hurtigere bildeoverføring, og IR nattsyn som tar gode bilder, selv i totalt mørke.
Oppløsningen på bildene er betydelig forbedret i HDR kvalitet, og ved gode lysforhold, tar kameraet også fargebilder. Med fargebilder er det blant annet enklere å identifisere røykutvikling.
Kameraet har 130° vidvinkel linse, og dekker et større sikringsområde enn tidligere.

Kameradetektor: About
bottom of page