top of page

TETT RØYK GJØR DET UMULIG FOR TYVEN Å STJELE NOE

ZeroVision røykkanon vil, på under 60 sekunder, dekke et helt rom med tykk hvit røyk. Den er derfor ekstremt effektiv til å avbryte et pågående innbrudd og tvinge tyvene til å forlate boligen eller bedriften din.

Røykkanonen kan kun aktiveres av en alarmoperatør på Verisures alarmstasjon. Du trenger derfor ikke å engste deg for at røykkanonen skal gå av dersom du eller barna dine utløser alarmen ved et uhell.


Alarmoperatøren vil alltid verifisere at det er et reellt innbrudd, slik at han ikke aktiverer røykkanonen uten grunn. Verifiseringen skjer ved hjelp av bilder, video og lyd som han mottar fra alarmsystemet ditt når alarmen går. Først når han er helt sikker på at det er en uautorisert person i boligen, trykker han på knappen som får røykkanonen til å gå av. I løpet av få sekunder blir hele rommet fylt med ugjennomsiktig røyk, og dine verdier er sikret. Tyvene kan ikke stjele det de ikke kan se.

ZeroVision røykkanon: About

ZEROVISION RØYKKANON SIKRER DINE VERDIER PÅ UNDER 60 SEKUNDER

Stopper innbrudd. Sikrer dine verdier

Akkurat som du, ønsker vi at eventuelle inntrengere skal forlate din bolig eller virksomhet, tomhendt. Røykkanonen ZeroVision er spesielt utviklet for å redusere tap av verdier ved innbrudd.

  • Avbryter pågående innbrudd

  • Røyklegger et rom på 88m3 på under 60 sekunder

  • Kontrollert utløsning fra alarmstasjon

  • Røyken er dokumentert ufarlig, både for mennesker og dyr

  • Vekter sendes alltid etter utløsning

SECURITY_DIRECT_ALARMA_HUMO_II_0002.png
ZeroVision røykkanon: Service
bottom of page