top of page
Søk
  • Forfatterens bildeA&S Redaksjon

Fem myter om alarmsystemet ditt

Oppdatert: 1. apr. 2020

1. «Alarmen er mer for de som er teknisk anlagt.»

Verisures alarmsystem kan brukes av alle. Alarmen styres enkelt via et betjeningspanel inni boligen og/eller via en egen app på mobiltelefonen. Med smarte innstillinger kan du også få alarmen til å slå seg av eller på automatisk til valgte tidspunkt, samt varsle deg dersom et vindu eller en dør ikke er lukket. Enklere enn det blir det neppe.


2. «Jeg kan ikke bruke alarmen når jeg er hjemme.»

Jo, vi oppfordrer alle til å bruke alarmen når de er hjemme. Verisures alarmsystem har to aktiveringsvalg: Helsikring, som brukes når du er ute av huset, og skallsikring, som du skrur på når du er hjemme. Med skallsikring, som aktiveres på betjeningspanelet eller via Verisure-appen på mobiltelefonen din, kan du bevege deg fritt inni boligen mens dører og vinduer er sikret mot innbruddsforsøk. Du kan til og med ha vinduene åpne samtidig som du har skallsikringen på.


3. «Privatlivet mitt blir overvåket.»

Er du bekymret for at alarmoperatørene kan titte inn i hjemmet ditt? Det er det absolutt ingen grunn til. Verisures alarmstasjon ivaretar både familiens privatliv OG boligens sikkerhet. Det er KUN når alarmen utløses at kameraene aktiveres. Bilder eller video sendes hurtig og kryptert til Verisures alarmstasjon, og slettes automatisk etter syv dager. Det er bare Verisures autoriserte alarmoperatører, og eventuelt politi, som har tilgang til å se bildene som lagres i våre systemer.


4. «Det er skummelt å bruke alarmen.»

Mange alarmkunder synes det er litt skummelt å bruke alarmen. I noen tilfeller kan årsaken være frykten for sirenelyden eller å tiltrekke seg oppmerksomhet, mens andre er bekymret for å utløse falske alarmer og unødvendige utrykninger. Vår erfaring er at jo mer du bruker alarmen, dess mindre skummelt blir det. Verisures alarmstasjon håndterer tusenvis av alarmer som ikke er reelle hver eneste dag. Dersom alarmen utløses hjemme hos deg, vil vi alltid ringe deg for å verifisere hendelsen og kartlegge det reelle behovet for assistanse. Dersom du selv skrur av alarmen, vil du få en SMS-bekreftelse fra oss på at alt er i orden og at verken vekter eller nødetater rykker ut. Husk at vekterutrykningene er kostnadsfrie og en del av avtalen du har med oss.


5. «Jeg kan ikke bruke alarmen fordi jeg har kjæledyr.»


Det er absolutt ikke noe problem å kombinere boligalarm og kjæledyr. Enten det er hund, katt, hamster eller papegøye, løser man det ved å justere kameradetektorenes sensitivitet etter hvor mye kjæledyrene veier, helt opp til 35 kilo. Da unngår du falsk alarm, og når du har på skallsikringen sørger du for at de er trygge hjemme mens du er på jobb eller skole. På «Mine sider» kan du selv legge inn informasjon om hvor mange kjæledyr du har og hvor disse oppholder seg i boligen.


Vårt absolutt beste tips er å bruke alarmen så ofte du kan!Av: Glenn Støldal

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page